Selectează o Pagină

~ Invitație Specială în contextul Transformării Educației în România ~

 

După un deceniu de activitate constantă al Catedrei Internaționale Onorifice ”Jean Bart” (CIO-SUERD) în serviciul sistemului educațional ”lifelong learning”, promovat atât de UNESCO, prin institutul său de la Hamburg, cât și de Consiliul Uniunii Europene, precum și după un sfert de secol de la înființarea Casei Europei ”EUROLINK” din București, avem onoarea să vă amintim că, recent, Digital Transformation Council a decernat, în cadrul Galei Anuale ”Comunicații Mobile”, Cupa și Diploma de Excelență organizațiilor noastre drept recunoaștere a contribuției avute în implementarea cu succes a programelor de formare, certificare și ghidaj practic de tip ”lifelong learning” în România.

La acest început de Nou An, pe această cale, vă invităm să vă alăturați elitei de experți, project manageri, consultanți și inovatori din cadru Rețelei Naționale PROFEX și, în acest mod, să aveți prilejul să puneți și mai  bine în valoare potențialul pentru cariera Dvs, nu numai la nivel local sau național, ci și în contextul afilierii țării noastre la UE și la UNESCO, ca instituții-far în domeniul transformării educației și dobândirii abilităților transferabile cele mai solicitate în contextul actual.

1.

Cum este deja tradițional ca la început de nou drum, dar și în contextul complicat al crizelor suprapuse pe care le traversăm la nivel macro-regional, vă propunem o mai directă racordare la ritmurile și cerințele prezentului prin oportunitatea upgradării formării personale sau a reinventării în carieră, în funcție de motivațiile, opțiunile și deciziile-cheie pe care le veți lua. Dealtfel, dacă veți remarca exact care sunt prognozate a fi schimbările semnificative, inclusiv în contextul aplicării PNRR și reformelor aferente, posibile prin cheltuirea înțeleaptă a celorlalte fonduri europene, în total de circa 100 miliarde euro, prin Programul Național Comun de Formare CIO-SUERD, cât și prin setul de beneficii adiacent afilierii la Rețeaua Națională PROFEX, inițiat cu amabilul sprijin al Academiei Române și al altor prestigioase instituții, suntem convinși că vă veți putea bucura din plin de oferta noastră disponibilă pentru a doua parte a anului academic în curs, aflat de altfel sub semnul comun al ”European Year of Skills” (Anul European al Competențelor, adoptat de Comisia Europeană pentru anul 2023).

Formula practică de succes pe care v-o propunem este adaptată cât mai flexibil agendei și alegerilor Dvs., fie în format exclusiv online, fie hibrid, în raport de localizarea Dvs. și solicitările exprimate. Ghidajul practic este furnizat la alegere, live sau prin video conferință, în vederea reușitei certe și depline a demersului Dvs. de formare – certificare, soldate cu Certificat de Absolvire, Anexă de Studii și Scrisoare de Recomandare specială (opțional), pentru cariere interdisciplinare de succes, precum:

  1. Expert UE în Managementul Proiectelor de Redresare & Reziliență și în Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România
  2. Expert & Consultant European ESG – Raportarea și auditul dezvoltării sustenabile
  3. Expert UE în Managementul Serviciilor Comunitare Integrate de Asistență Socială & Medicală
  4. Expert European în Dezvoltare și Inovare Urbană – Smart & Resilient City
  5. Promotori și Experți UE în Managementul Destinației de Ospitalitate Turistică de Excelență (OMD)
  6. Mini MBA: ”Expert & Antreprenor UE în Managementul Economiei Circulare și Dezvoltării Durabile
  7. Mini Executive MBA (în limba engleză): ”Diplomație Internațională în contextul Digitalizării Transformative

 

În plus, alte oportunități sunt disponibile prin cursurile organizate în parteneriat cu Euro Market prin Elmarcont (Iași): DPO GDPR, ”Expert European în Dezvoltare Durabilă”.

Informații suplimentare pot fi solicitate Secretariatului Tehnic CIO-SUERD prin e-mail: ciosuerd@gmail.com sau telefonic: 0723.670.987.

 

Cu urările noastre de succes,

Prof. Univ. Dr. Habil. Eric GILDER                                                             Prof. Asoc. Sever AVRAM

Președintele Consiliului Științific Consultativ CIO-SUERD                               Coordonator General CIO-SUERD