DIGITAL UPGRADE PROJECT

Proiect-instrument de promovare și creștere a competitivității organizației

Motto:

”Inovarea cere să devină parte din cultura noastră.
Clienții se transformă mai rapid decât noi, iar dacă nu-i ajungem din urmă putem avea probleme”

Ian SCHAFER

Fondator , Deep Focus

Argument

Am intrat cu toții într-o nouă eră a digitalizării masive, iar aceste transformări rapide afectează frontal atât imaginea, cât și randamentul activității organizațiilor / brandurilor noastre zi de zi. Spre a recupera anumite decalaje, a identifica noi parteneri viabili și a maximiza randamentul global al prezenței și marketingului online în actualul spațiu din România, lansăm inițiativa unui Parteneriat Strategic direct raportat la nevoile personalizate ale organizației și mai ales pentru extinderea bazei de parteneri, clienți și noi proiecte, începând cu 2019.

În acest scop, propunem următorul set de soluții în care ne asumăm componente tehnice concrete:

 • în baza unei pre-evaluări succinte și gratuite, trecerea la un design ”responsive” al siteului web mult mai lesne accesibil de pe dispozitive mobile (laptop, tabletă, telefon smart)

 

 • promovare agresivă a ofertei / brandului Dvs. prin canale Social Media strâns interconectate (Facebook, Instagram, Google+, LinkedIn, Twitter, YouTube, după caz)

 

 • optimizarea siteului (SEO) pentru vizibilitate sporită pe motoarele de căutare de tip Google, iar acesta să fie listat cât mai sus în pagină după anumite expresii de interes

 

 • administrare tehnică / mentenanță permanentă a siteului și actualizare ritmică a mesajelor transmise

 

 • redactare articole, mesaje și comunicate de presă și diseminare inclusiv prin sprijinul Partenerilor Media ai programului

 

 • traducerea siteului în diverse limbi străine: engleză, franceză, spaniolă și italiană

 

 • consiliere permanentă pentru îmbunătățirea siteului și parteneriatelor cu alte siteuri sau rețele / platforme

 

 • interconectare permanentă cu informațiile, proiectele și evenimentele rețelelor europene din care facem parte

Cursuri 

& seminarii

Atât Europa, cu atât mai mult România, resimt nevoia unei noi abordări față de forța de muncă. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, noi deținem instrumentele, resurse de training și rețeaua ca să punem în practică această nouă abordare necesară.

Cursanții noștri sunt orientați prin sistemul promovat de Comisia Europeană de tip ”life-long learning” spre maximizarea competențelor și abilităților lor prin mentorat, consiliere financiară, coaching și facilitarea accesului către cei mai importanți deținători de resurse în domeniul educațional și profesional.

 Sesiuni practice live interactive

Trucuri și stratageme (tips & tricks) pentru susținerea unui interviu de succes

Public Speaking (prezentarea publică) a proiectului de interes personal în carieră și în educație

Întărirea inteligenței emoționale și sociale în scopul promovării brandului personal

Eficiență în comunicare, prevenirea conflictelor și în negocieri legate de carieră

Stăpânirea tehnicilor-cheie de management al timpului și stresului

Modalități de bază de focalizare pentru studiu și maximizarea rezultatelor

Specializarea terminologiei științifice și profesionale în limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană)

Modalitate de colaborare

Pentru a ne conecta la Parteneriatul Strategic propus, ce are drept scop comun generarea unui spațiu mai prietenos și mai dinamic pentru cât mai diverse proiecte, colaborări și evenimente, avansăm invitația aderării Dvs. la acest program, pe baza unui Formular de Afiliere.

Înscrierea în acest program este gratuită și deschisă tuturor organizațiilor cu care am colaborat anterior sau ne-am dori să colaborăm de acum înainte. Detaliile juridice / tehnice ale acestei colaborări urmează a fi stabilite de la caz la caz cu fiecare partener.

În cea de-a doua etapă, în urma pre-evaluării gratuite, inițiatorii proiectului propun un mod de colaborare și sprijin reciproc prin semnarea unui Acord-Cadru de Parteneriat, care va stabili prin eventuale acte adiționale modul concret și cât mai avantajos de colaborare.

Beneficiile membrilor

 • pre-evaluare gratuită a websiteului (identificarea problemelor ce merită soluționate în scopul actualizării și profitabilității)
 • ghidaj inițial privind folosirea marketingului Social Media (pe ce canale, platforme puteți maximiza prezența și oferta prin online)
 • consiliere personalizată privind soluții tehnice optime (stabilirea de comun acord a setului de măsuri, soluțiilor tehnice și întrunirii celor mai economice costuri aferente)
 • generare de informații de ultimă oră, evenimente și oportunități de parteneriere, inclusiv în cadrul proiectelor cu finanțare europeană

Înscrieri deschise!

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii Formularului de Afiliere, conform principiului
„Primul venit-primul servit”.

DIGITAL UPGRADE PROJECT
c/o EUROLINK-Casa Europei
Telefon/fax: 021.2304997
Mobil: 0723699857
E-mail: ciosuerd@gmail.com ; ciosuerd@houseofeurope.ro