Selectează o Pagină

Lansarea campaniei de înscrieri a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Pămntului, la Casa Academiei Române în data de 22 aprilie 2024

Ceasornicul pentru toate Statele Membre ale Uniunii Europene, deci inclusiv pentru România, ticăie în mod tot mai accelerat în raport cu consecințele imprevizibile și perturbatoare, atât ale schimbărilor climatice, cât și ale scăderii competitivității economice UE în comparație cu zonele avansate ale lumii.

Drept reacție cât mai spontană și coerentă în relația cu aceste transformări, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), ca platformă de internaționalizare a educației activă neîntrerupt în ultimii 12 ani, în parteneriat și cu amabilul sprijin al Academiei Române, a coagulat recent prima Alianță Profesională la nivel național care grupează liderii și brand ambasadorii competitivității sustenabile europene, arie tematică de o extremă importanță în actualul context marcat în paralel de depunerea primelor rapoarte de audit asupra guvernanței corporative a sustenabilității (ESG), până la finele lunii iunie, cât și armonizarea celei dintâi Legi Europene asupra mediului și combaterii schimbărilor climatice, inclusiv în componenta CSR (aprilie 2024).

Ca atare, pentru cei motivați, din diverse unghiuri de expertiză, să contribuie la desăvârșirea acestui proces de remediere și construcție a noii abordări verzi, circulare și în beneficiul sustenabilității și rezilienței, este lansată ultima serie a programelor complete care includ formare, consiliere, recomandare a candidaților și certificare prin sistemul internațional ”lifelong learning”, recomandat și promovat de Institutul UNESCO, UE și International Science Council.

În centrul priorităților se află sprijinirea celor care vor să evolueze în special în cariere de Expert / Consultant UE în ESG, Economie Circulară, Project Management European, Bioeconomie, Inovare și Bună Guvernanță, OMD, Reziliență personală și societal-transformativă, Gestionarea fondurilor europene prin PNRR, Smart City, etc.

Derularea se face în ritm accelerat, de tip fast track, și se soldează cu certificate de absolvire și anexe de studii eliberate sub auspiciile CIO-SUERD, al cărei Coordonator Științific este Prof. univ. dr. habil Eric GILDER, iar Coordonator General este Prof. Asoc. Sever AVRAM, în formate de tip mini Executive MBA, mini MBA sau alte formate în mod deosebit de tip postuniversitar, în format la alegere online, hibrid sau live.

Înscrierile pentru sesiunea mai-iulie 2024 se fac în baza Formularului de Înscriere de pe siteul https://ciosuerd.houseofeurope.ro, conform principiului „Primul venit-primul servit”, până cel târziu în data de 17 mai 2024. Pentru înscrierea timpurie (”Early-Bird” – 10 mai 2024) se acordă un discount special. Pentru grupuri mai mari de 4 persoane înscrise la curs se pot acorda reduceri suplimentare.

Parteneri Media Asociați: Agenția Națională de Presă AGERPRES, Radio România Actualități, Agenția RADOR, Project-E.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicații Mobile, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, 24PHarte.ro, ”Buletin Dunărean”.

Pentru conformitate,
Secretariatul Tehnic CIO-SUERD