DIGITAL UPGRADE PROJECT

Proiect-instrument de promovare și creștere a competitivității organizației

Motto:

”Inovarea cere să devină parte din cultura noastră.
Clienții se transformă mai rapid decât noi,
iar dacă nu-i ajungem din urmă putem avea probleme”

Ian SCHAFER

Fondator Deep Focus

Argument

Am intrat cu toții într-o nouă eră a digitalizării masive, a activității de la distanță (remote work), precum și a aplicării Pactului Ecologic UE, iar aceste transformări rapide afectează frontal atât imaginea, cât și randamentul activității organizațiilor / brandurilor noastre zi de zi. Spre a reuși o recuperare economică mai rapidă în perioada crizei COVID-19, anumite decalaje, a identifica noi parteneri viabili și a maximiza randamentul global al prezenței și marketingului online, am lansat Parteneriatul Strategic, sub genericul ”DIGITAL UPGRADE PROJECT”, direct raportat la nevoile personalizate ale fiecărei organizații și, mai ales, în scopul extinderii bazei de parteneri, clienți și noi proiecte.

De ce acum este nevoie de acest nou mod de lucru?

Partenerii privați acționează in mod prevalent ca sponsori ai unei idei, inițiative sau operațiuni care înglobează scopuri cât mai generoase și mai ușor de îmbrățișat, in special pentru depășirea pandemiei, și care pot genera liniile de forță ale inovării sociale atât de dorite la nivelul întregii Uniuni Europene, cât și pe plan internațional.

Parteneriatul de tip ”DIGITAL UPGRADE PROJECT” este o formula complet originală și stimulativă, fără aspecte care să fie de ordin comercial, în sensul curent al termenului, ci reunirea energiilor pentru realizarea unui proiect cultural, educațional, științific sau artistic comun.

Noi oferim posibilitatea unei cooperări reunite, în regim de parteneriat privat-privat sau parteneriat public-privat, prin care beneficiarul ultim care este reprezentat de cetățeni sau de publicul larg să aibă un acces privilegiat și cât mai flexibil la oferta de vizibilitate, servicii de întărire a brandului și de accesare pe care o presupune apartenența Fundației EUROLINK-Casa Europei la rețelele europene.

 ”DIGITAL UPGRADE PROJECT” este răspunsul societății civile la nevoia și imperativul digitalizării transformative, pe care o are in vedere prioritar Comisia Europeană și nu numai, inclusiv celelalte mari organizații internaționale, care realizează că este vorba de o trecere într-o etapă superioară în care nu mai putem continua cu vechile formule de marketing și promovare așa-zis tradiționale, ci este nevoie de o reinventare radicală care să țină cont într-un mod dedicat și subtil de toate noile trenduri și exigențe care există acum pe piață.

În acest sens, propunem următorul set de soluții în care am înregistrat deja succes și în cadrul căruia ne asumăm următoarele componente concrete la alegere:

Web Design (html/CSS, WordPress)

În mod rapid și gratuit, oferim pre-evaluarea privind adoptarea unui design atractiv al site-ului web, mult mai lesne accesibil de pe diverse dispozitive mobile (laptop, tabletă, telefon smart)

Social Media

Promovăm în forță oferta / brandul organizației Dvs. prin canale Social Media strâns interconectate (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube, după caz)

SEO

Optimizăm site-ul (SEO) pentru vizibilitate sporită pe motoarele de căutare de tip Google, pentru ca site-ul Dvs. să pară prioritar în pagină, conform introducerii cuvintelor-cheie dorite

Mentenanță

Ne putem asuma administrarea tehnică / mentenanța permanentă a site-ului și actualizarea ritmică a soft-urilor

Asistență Tehnică

Asistență tehnică specializată și personalizată pentru: aplicații mobile, softuri educaționale, promovarea prin rețele sociale (Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram etc), organizarea de live-uri și webinar-uri, etc.

Adăugare conținut

Redactarea articolelor, mesajelor și comunicatelor de presă, precum și diseminare acestor, inclusiv prin sprijinul Partenerilor Media ai programului

Traduceri

Traducerea site-ului în diverse limbi străine: engleză, franceză, spaniolă, italiană, etc.

Parteneriate extinse

Acordăm posibilitatea unor parteneriate cu alte site-uri sau rețele / platforme, în vederea creșterii vizibilității și credibilității site-ului propriu

Inter-conectare cu rețele europene

Menținem interconectarea cu informațiile și proiectele rețelelor europene din care facem parte

PALMARES DE PARTENERIATE

listă selectivă

Web design (WordPress), Social Media, platforma electronică pentru cursuri online (moodle)
https://www.houseofeurope.ro/moodle/

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD)

Web design (WordPress), Social Media, Buletin informativ ”Danubius in-folio”, realizare conținut blog, mentenanță
http://asociatiadunareamoldovanoua.eu/

Asociația ”Dunărea” Moldova Nouă

Web design (WordPress), Social Media, publicația electronică ”Buletin Dunărean”
http://www.cldr.ro/
Asociaţia ”Comunitățile Locale Riverne Dunării” - CLDR România

Web design (html)
http://shtourism.eu/
Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului de Sănătate şi Social

Web design (WordPress), mentenanță
https://www.cinaq.org/
Asociaţia Profesională a Formării în Administrația Publică Locală

Web design (WordPress), platforma electronică pentru cursuri online (moodle)
http://dansulenergetic.ro/
Dansul Energetic

Web design (WordPress), mentenanță
http://aer-fundatie.ro/
Fundația Ecologică Română

Web design (WordPress), Social Media, mentenanță
https://academiaintegrativa.ro/
Academia Integrativă

Webdesign (WordPress), introducere articole, mentenanță
http://travelcamp.ro/
Travel Camp

Introducere articole, mentenanță
https://24pharte.ro

Ziarul ”24PHArte.ro”

Web design (WordPress), mentenanță
http://bufnitacalatoare.ro/

Bufnița Călătoare

Web design (WordPress), mentenanță
https://putereacunoasterii.ro/

Ziarul ”Puterea Cunoașterii”

Web design (WordPress), mentenanță
http://www.crucearosie5.ro/

Filiala de Cruce Roşie Sector 5 Bucureşti

Cum putem colabora?

Pentru a ne conecta la Parteneriatul Strategic propus, ce are drept scop comun generarea unui spațiu mai prietenos și mai dinamic pentru cât mai diverse proiecte, colaborări și evenimente, avansăm invitația aderării Dvs. la acest program, pe baza unui Formular de Afiliere.

 

Pasul 1

Înscrierea în acest program este gratuită și deschisă tuturor organizațiilor interesate (ONG-uri, instituții publice, companii, PFA etc). Detaliile juridice / tehnice ale acestei colaborări urmează a fi stabilite de la caz la caz cu fiecare partener.

Pasul 2

În cea de-a doua etapă, în urma pre-evaluării gratuite, inițiatorii proiectului propun un mod de colaborare și sprijin reciproc prin semnarea unui Acord-Cadru de Parteneriat, care va stabili prin eventuale acte adiționale modul concret și cât mai favorabil financiar și flexibil de colaborare.

Beneficiile membrilor

  • pre-evaluare gratuită a websiteului (identificarea problemelor ce merită soluționate în scopul actualizării și profitabilității)
  • ghidaj inițial privind folosirea marketingului Social Media (pe ce canale, platforme putem maximiza prezența și oferta Dvs. prin online)
  • consiliere personalizată privind soluții tehnice optime (stabilirea de comun acord a setului de măsuri, soluțiilor tehnice și întrunirii celor mai economice costuri aferente)
  • generare de informații de ultimă oră, evenimente și oportunități de parteneriere, inclusiv în cadrul proiectelor cu finanțare europeană

Înscrieri deschise!

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii Formularului de Afiliere, conform principiului
„Primul venit-primul servit”.

DIGITAL UPGRADE PROJECT
c/o EUROLINK-Casa Europei
Mobil: 0723699857
E-mail: ciosuerd@gmail.com ; ciosuerd@houseofeurope.ro