Selectează o Pagină

~ Anunț de presă – Invitație specială ~

Într-o etapă dominată de tot mai multe incertitudini și crize suprapuse, interconectarea între industria PR și managementul strategic al comunicării în sectorul corporativ conduc la schimbări tot mai disruptive. Acestea vor marca și tendințele-cheie din 2024 și anii următori, convertindu-i pe specialiștii, consultanții și managerii în aceste domenii de business în principalii piloni de care, pe plan global, este vitală nevoie spre a transforma întreaga viziune sustenabilă și rezilientă a actualei revoluții și a impactului acesteia asupra decidenților politico-administrativi, lumii afacerilor, cât și conexiunilor și reașezărilor educaționale cât mai profesionalizate în aceste domenii.

Ca atare, în vederea alinierii experților din România și din regiune la aceste provocări, recrutarea resurselor umane care să facă față acestor roluri în manieră integrativă aduce un plus deosebit de atractivitate, cât și creșterea importanței și răsplătirii financiare a celor care activează deja în domeniu sau își perfecționează formarea în scopul asumării noilor misiuni de care stakeholderii au urgentă nevoie.

Tocmai de aceea, racordată palpabil la aceste necesare transformări, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), informează asupra deschiderii înscrierilor online la primul Program practic de tip post-universitar Consultant și Expert European – Global în Public Relations și Comunicare Strategică, Digitală și Corporativă, în format flexibil, în sistem internațional UNESCO ”lifelong learning”.

Acest demers corespunde celor mai recente evoluții pro-antreprenoriale din unghi de vedere al standardelor curriculare și educaționale ale acestui tip de programe de formare intensivă și condensată (fast track programme) printr-o subtilă integrare a componentelor teoretice fundamentale cu acelea practice și axarea demersului asupra variatelor contextelor din viața reală, cotidiană. Astfel, servește în egală măsură nevoile pregătirii de top pentru diversele job-uri din mediul privat, sectorul public, cât și academic și ONG.

Programul se desfășoară în perioada lunilor noiembrie 2023 – februarie 2024 , în mod flexibil, opțional:

On-line/hibrid, în sistem asincron/prin video conferință, în funcție de programul de lucru/disponibilitatea participanților, prin intermediul unei platforme educaționale (Moodle), accesibilă oricărui cursant în mod personalizat;

Fizic (bilunar), la sediul organizației doritoare, pentru un grup de minim 8 cursanți.

Programul totalizează 120 de ore de curs, incluzând și evaluarea și consiliere personalizată live sau online (la cerere) din partea mentorilor cursului. Organizatorii oferă, la pachet, componentele de formare-certificare-recomandare și ghidaj până la obținerea succesului scontat în mod personalizat de către fiecare cursant.

Participanții primesc, în urma evaluării finale, Certificat de Absolvire cu Anexa detaliată incluzând competențele și abilitățile vizate și modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internațională Onorifică „Jean Bart” CIO-SUERD, proiect fondat în 2012 de Fundația EUROLINK-Casa Europei în parteneriat cu Academia Română.

Înscrierile se fac în baza Formularului de Înscriere, conform principiului „Primul venit-primul servit”, până cel târziu în data de 15 noiembrie 2023. Pentru înscrierea timpurie (”Early-Bird” – 6 noiembrie 2023) se acordă un discount special. Pentru grupuri mai mari de 4 persoane înscrise la curs se pot acorda reduceri suplimentare.

Detalii suplimentare pot fi solicitate Secretariatului Tehnic prin e-mail: ciosuerd@gmail.com ori telefonic la numărul: 0723670987.

Parteneri Media Asociați: Agenția Națională de Presă AGERPRES, Radio România Actualități, Agenția RADOR, Project-E.ro. Parteneri Media: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicații Mobile, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, 24PHarte.ro, ”Buletin Dunărean”.

Pentru conformitate,

Secretariatul Tehnic CIO-SUERD