O echipă total dedicată succesului tău!

Ne consacrăm integral succesului tău în carieră și viață. Utilizând zi de zi ghidajul mentorilor noștri, dar și oportunitățile de coaching prin programul special creat, te vei simți continuu acompaniat de noi, în mod direct.

NOU!

Sesiuni interactive pentru competentele lingvistice si de conversatie practica

– aprilie 2021 –

Cum lucrăm?

Încă din anul 2000, mulțumită afilierii și parteneriatelor educaționale cu prestigioase rețele și instituții (FIME, EUNET, EUROMED-Anna Lindh Foundation, Institutul Internațional pentru Educație, Knowledge Management Institute), Fundația EUROLINK – Casa Europei a oferit sprijin concret pentru sute și sute de tineri motivați să își croiască o cariera profesională și / sau educațională cu cât mai mare impact, atât în țări din UE, cât și din USA și Canada.

Centrul se va ocupa cu oferirea sprijinului pentru cursanții care resimt nevoia de a fi îndrumați în mod adecvat în pe durata studiilor lor și în vederea unei cariere de succes.   

Cu o experiență de peste 25 de ani în formare și informare europeană, ca profesor la nivel liceal și universitar, precum și de traducător și specialist în limbi și literaturi romanice, Sever AVRAM, coordonatorul centrului, oferă cursuri de pregătire personalizată, în sistem interactiv și experiențial, de limbi străine (franceză, engleză, spaniolă, italiană) și de limba și literatura română.

”Student Support Mentors”

Centrul de Pregătire și Sprijin Educațional

BENEFICII

Centrul pune la dispoziția celor interesați un set de beneficii importante:

• evaluarea ritmică a competențelor și abilităților în scopul unei orientări profesionale optime;
• îndrumarea și consilierea personalizată privind completarea teoretică și practică a pregătirii  și CV-ului personal;
• furnizarea informațiilor și a ghidajului necesar pentru viitoarea carieră, oportunitățile de angajare/internship de pe piața muncii și perfecționarea ailităților celor mai solicitate de angajatori;
• pe baza învățării de tip experiențial, furnizează, la cerere, programe de cursuri online (la distanță);
• eliberează scrisori de recomandare adresate instituțiilor / organizațiilor în care cursanții sunt interesați;
• prin relația cu partenerii internaționali / europeni din rețelele din care Fundația face parte, inclusiv prin parteneriatul cu Academia Română, acompaniază fiecare cursant către atingerea succesului referitor la oportunitățile de studiu și carieră la nivel european și internațional.
• informații avizate cu privire la oportunitățile de finanțare prin burse sau credite educaționale.

Mentorat față-în-față

Ghidul personal îți răspunde întrebărilor, te ajută să structurezi planul de documentare și de lucru și conturează parcursul care se adaptează din prima zi cât mai bine stilului tău personal.

Coaching de carieră

Îți oferim un suport exclusiv, timp de șase luni, pentru pregătirea în scopul maximizării șanselor tale de carieră academică și profesională

Networking

Cu sprijinul celorlalți participanți și colegi, îți furnizăm rețeaua noastră de consultare și networking, putând astfel să te alături sesiunilor demo și evenimentelor noastre.

Managementul succesului academic

Te îndrumăm să te orientezi pas cu pas către soluții la problemele ivite în așa fel încât întreaga experiență a învățării să fie una de succes.

1. Ciclul de cultura cinematografica si

literatura beletristica

2. Ciclul de sesiuni interactive pentru

competentele lingvistice si de conversatie practica

3. Ciclul de sesiuni interactive

“Limba romana pentru cetateni straini”

1. Ciclul de cultura cinematografica si literatura beletristica

– se adreseaza in primul rand liceenilor si absolventilor de liceu care vor sustine examenul de admitere la Teatru si Film, dar si altor cursanti dornici sa-si imbogateasca si perfectioneze cultura cinematografica si literara complementara, in baza repertoriului de filme de studii propuse spre studiu la UNATC

– cum se desfasoara practic sesiunile de pregatire si dezbatere?

Cursantii vor urmari sau revedea cate unul-doua filme ce vor fi comentate in paralel cu observatii de specialitate din punct de vedere semantic, semiotic, filosofic si moral-etic in corelatie si cu comentarea operelor literare sau scenariilor care le-au inspirat. Ca tema de reflectie si exersare, cursantilor li se va recomanda sa redacteze scurte recenzii in scris asupra filmelor studiate in comun.

Invitati de onoare cu caracter permanent din lumea filmului, televiziunii si literaturii vor fi prezenti!

Mentorul principal este presedintele executiv EUROLINK-House of Europe din Capitala, Sever AVRAM, care a avut inca dinainte de ’90 o vasta activitate in domeniul cultural si artistic, inclusiv al istoriei si limbajului cinematografic. A elaborat numeroase scenarii de film, a redactat recenzii si comentarii in domeniu, a contribuit la dezvoltarea unor proiecte de scenaristica, cinemateca si cenacluri sau cercuri literare, inclusiv in ultimii ani de cand coordoneaza publicatia online BULETIN DUNAREAN.

Contribuție bănească: 250 lei/lună (4 întâlniri)

2. Ciclul de sesiuni interactive pentru competentele lingvistice si de conversatie practica

– se adreseaza indeosebi celor care urmeaza sa sustina examene de competente lingvistice pe diverse trepte de la bacalaureat la scoli post-liceale, precum si care au de imbunatatit limbajul de afaceri sau in vederea sustinerii unor interviuri, probe etc

– prima sesiune DEMO este gratuita, iar costul urmatoarelor se stabileste impreuna cu fiecare cursant in parte.

– concepute cu un accent special pentru competente lingvistice la limbile franceza, spaniola, italiana, engleza pentru admiterea in liceu; pentru bacalaureat si la intrarea in facultate

Ciclurile de cursuri se soldeaza cu Certificat de Absolvire subsumat conceptului lifelong learning”, promovat prin Institutul Life-Long Learning UNESCO (Hamburg) si recomandat de Comisia Europeana.

Incepand cu luna aprilie 2021, intalnirile se pot desfasura si fizic (inclusiv in zilele de sambata), in optime conditii, la Centrul ”Ingineri Tei 9”, in spatele Universitatii de Constructii din Bucuresti.

Informatii suplimentare si inscrieri:  0726.375.855 (Prof. Sever AVRAM)   

3. Ciclul de sesiuni interactive “Limba romana pentru cetateni straini”

– se adreseaza cetatenilor straini care studiaza sau lucreaza in tara noastra si doresc sa-si perfectioneze nivelul conversational al limbii romana in viata cotidiana.

Contribuție bănească: 800 lei / luna (4 intalniri)

Cursuri 

& seminarii

Atât Europa, cu atât mai mult România, resimt nevoia unei noi abordări față de forța de muncă. Cu o experiență de 20 de ani în domeniu, noi deținem instrumentele, resurse de training și rețeaua ca să punem în practică această nouă abordare necesară.

Cursanții noștri sunt orientați prin sistemul promovat de Comisia Europeană de tip ”life-long learning” spre maximizarea competențelor și abilităților lor prin mentorat, consiliere financiară, coaching și facilitarea accesului către cei mai importanți deținători de resurse în domeniul educațional și profesional.

 Sesiuni practice live interactive

Trucuri și stratageme (tips & tricks) pentru susținerea unui interviu de succes

Public Speaking (prezentarea publică) a proiectului de interes personal în carieră și în educație

Întărirea inteligenței emoționale și sociale în scopul promovării brandului personal

Eficiență în comunicare, prevenirea conflictelor și în negocieri legate de carieră

Stăpânirea tehnicilor-cheie de management al timpului și stresului

Modalități de bază de focalizare pentru studiu și maximizarea rezultatelor

Specializarea terminologiei științifice și profesionale în limbi străine (engleză, franceză, spaniolă, italiană)

Modalități de participare și înscriere

Pentru înscrieri, cei interesați pot completa Formularul online.

Sesiunile se organizează live (cu prezență fizică) și prin sistem online (platforma electronică CIO-SUERD, de tip Moodle).

Înscrieri deschise!

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii Formularului de Înscriere, conform principiului
„Primul venit-primul servit”.

DIGITAL UPGRADE PROJECT
c/o EUROLINK-Casa Europei
Mobil: 0723699857
E-mail: ciosuerd@gmail.com ; ciosuerd@houseofeurope.ro