Selectează o Pagină

ȘCOALA BANILOR EUROPENI 2024

Bani europeni la cheie sau/și noi certificări internaționale flexibile în carieră

Campanie de consiliere și sprijin

Argument

Paradoxal sau nu, anul 2024 aduce cu sine, pe lângă o mulțime de provocări, și mai multe finanțări decât putem probabil cheltui, cât și multe șanse de propulsare în carieră sau de reinventare profesională pentru mulți dintre noi. Aceasta se întâmplă pe fondul unei concurențe tot mai aprige din partea Inteligenței Artificiale, a roboților, în speță, al necesității de a combate decisiv schimbările climatice nocive și a lăsa în urma noastră o lume mai curată și mai sigură generațiilor următoare prin investiții cu adevărat sustenabile, respectând reglementările tranziției verzi, digitalizării și guvernanței sustenabile!

Odată cu Luna Mărțișorului, a revenirii primăverii, dar și a urgențelor impuse de Calendarul Actualizat al oportunităților de până la vacanța de Paște, ne-am decis să venim în întâmpinarea solicitării tot mai multora dintre cei care doresc să-și mențină și să-și îmbunătățească statutul profesional și financiar, atât al lor cât și al comunităților sau grupurilor din care fac parte.

Tocmai de aceea, ca organizație non-profit înființată acum mai bine de 27 de ani, cât și mulțumită Catedrei Internaționale Onorifice ”Jean BART”, lansată cu amabilul sprijin și în parteneriat cu Academia Română în anul 2012, am decis să reluăm seria de Ateliere de lucru, cuprinzând informare, formare, consiliere, certificare și suport până la atingerea succesului sau a țelului practic vizat, cunoscute deja multora din Rețeaua Naționala PROFEX sub genericul consacrat încă din anul 2010:

 

”ȘCOALA BANILOR EUROPENI”

Cui ne adresăm?

  • oricarui om de decizie si de actiune care vrea sa obtina mai lesne finantare pentru propriile idei, proiecte sau initiative;
  • oricarei institutii sau organizatii cu spirit prevazator, si care vizeaza sa nu mai rateze cumva oportunitatile cele noi care apar la tot pasul;
  • celui care urmareste sa se asigure ca lucreaza cu profesionisti pentru garantarea succesului, folosind acelasi limbaj comun;
  • persoanei care este deschisa sa inchege noi forme profitabile de cooperare, de parteneriat sau sprijin prin schimbari benefice in formarea sa pragmatica si in indeplinirea tintelor sale de progres realist.

Care sunt modalitățile simple și concrete de punere în practică?

Secvențe de la precedentele ediții

Sala ”Pierre Werner” – Academia Română

A. Programul Național Comun de Formare

fondat de CIO-SUERD și derulat atât online cât și live/hibrid, în funcție de întrunirea condițiilor minim necesare, disponibil participanților din întreaga țară, ca și celor din diaspora.

IMPORTANT: În beneficiul celor care își doresc o condensare a timpului afectat parcurgerii cursurilor CIO-SUERD, oferim posibilitatea absolvirii, sub ghidajul organizatorilor, în termen de o lună, la alegere, atât în format live, cât și combinat, cu furnizarea modulelor necesare și evaluarea asistată cu succes a întregului program de formare-certificare, consiliere și recomandare.    

Info și înscrieri

 

B. Campania de Consiliere și Sprijin

privind atragerea celor peste 100 miliarde euro disponibile beneficiarilor publici, privați sau de tip mixt, cât și privind creșterea performanței în carieră a experților și membrilor echipelor de proiecte.   

Info și înscrieri

Care sunt pașii propuși de urmat?

1. Fixăm de comun acord obiectul urmărit pe baza transmiterii expresiei de interes din partea Dvs.
2. Propunem tipul de intervenție colaborativă și căile cât mai concrete de aplicare practică în ritm util.
3. Stabilim calendarul estimativ cât mai realist al atelierelor de lucru sau sesunilor cu persoanele responsabile sau implicate ca beneficiari și participanți ai programului nostru.
4. Parcurgem fiecare etapă împreună, prin metoda Design Thinking preluată din sfera economiei circulare, până la obținerea succesului scontat din start: inițiere, formare calificată, ghidaj personalizat până la conceperea proiectului complet și la atingerea țintelor de finanțare, progres sau promovare în carieră, îmbunătățirea performanței, încheierea de parteneriate sau de alianțe mai ample cu impact real.

Formular de înscriere

 

Programul se află sub coordonarea Senior Consultant în Politici și Programe Integrare Europeană, Sever AVRAM, fost expert și apoi consultant în programe ale Comisiei Europene, precum și Coordonatorul General al CIO-SUERD, de la fondare, alături de un grup de lectori, tranineri și experti din întreaga țară pe diversele domenii implicate. Lansarea printr-un eveniment public va avea loc la București, miercuri, 20 martie 2024, în prezența reprezentanților CIO-SUERD și al entităților partenere pentru clarificarea chestiunilor ridicate de participanți. Transmiteți expresia Dvs. de interes la adresa ciosuerd@gmail.com, iar organizatorii vă vor contacta ulterior.  

Având în vedere angajamentul nostru de a vă fi alături până la orizontul râvnit, suntem deschiși să vă asistăm pas cu pas atât în format live cât și de la distanță, conform disponibilității și alegerilor personalizate, în măsura în care vreți să deveniți beneficiari de răsunet și să fiți afiliați la Rețeaua Națională PROFEX pe termen cât mai îndelungat.

Formular de Înscriere

Înscrierile se fac în baza completării și transmiterii Formularului de Înscriere, conform principiului „Primul venit-primul servit”.

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD)
c/o EUROLINK-Casa Europei
Mobil: 0723670987
E-mail: ciosuerd@gmail.com