Selectează o Pagină

~ Deschiderea înscrierilor pentru cursuri în sistem lifelong learning ~

Cele mai solicitate profesii și certificări în carieră în cursul acestui An European al Competențelor 2023 se leagă direct de noile provocări și oportunități apărute pe plan european, în specializări interdisciplinare de vârf foarte bune cotate. Prin noile reglementări intrate în vigoare privind Guvernanța Sustenabilității Corporative (ESG), care au ca termen data de 30 iunie 2023, precum și prin reformele aferente digializării transformative și tranziției verzi, formarea și certificarea, în special online, cât și în format hibrid, au devenit priorități-cheie pentru angajatori, ca și angajați.

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD) sprijină în mod direct aceste necesare transformări alături de Rețeaua Națională PROFEX, formată din toți absolvenții sesiunilor anterioare, live și la distanță, care vizează avansul în carieră de succes în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență (cunoscut sub numele generic PNRR) în derulare în cele 27 State UE, cât și dobândirea și aprofundarea noilor soft-skills (competențe transversale) tot mai dorite.

Oferta integrală a paletei de cursuri și programe online, cu posibilitatea pentru grupe mai mari de 10 persoane a desfășurării în format fizic/hibrid, în perioada februarie-aprilie 2023, poate fi consultată pe siteul CIO-SUERD: http://ciosuerd.houseofeurope.ro/ . Coordonatorii programului asistă personalizat pe toți cursanții până la absolvirea cu deplin succes a specializării alese:

  1. Expert UE în Managementul Proiectelor de Redresare & Reziliență și în Administrarea Granturilor Europene. Focus: PNRR-România
  2. Expert & Consultant European ESG – Raportarea și auditul dezvoltării sustenabile
  3. Expert UE în Managementul Serviciilor Comunitare Integrate de Asistență Socială & Medicală
  4. Expert European în Dezvoltare și Inovare Urbană – Smart & Resilient City
  5. Promotori și Experți UE în Managementul Destinației de Ospitalitate Turistică de Excelență (OMD)
  6. Mini MBA: ”Expert & Antreprenor UE în Managementul Economiei Circulare și Dezvoltării Durabile
  7. Mini Executive MBA (în limba engleză): ”Diplomație Internațională în contextul Digitalizării Transformative
  8. Managementul Bioeconomiei, Inovării și Guvernanței
  9. Expert UE & Trainer în reziliență personală și în cadrul echipei

În plus, alte oportunități sunt disponibile prin cursurile organizate în parteneriat cu Euro Market prin Elmarcont (Iași): DPO GDPR, ”Expert European în Dezvoltare Durabilă”.

Informații suplimentare pot fi solicitate Secretariatului Tehnic CIO-SUERD prin e-mail: ciosuerd@gmail.com sau telefonic: 0723.670.987.

Cu urările noastre de succes,

Prof. Univ. Dr. Habil. Eric GILDER                                                             Prof. Asoc. Sever AVRAM

Președintele Consiliului Științific Consultativ CIO-SUERD                        Coordonator General CIO-SUERD