Selectează o Pagină

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), proiect lansat cu mai bine de 10 ani în urmă de Fundația EUROLINK-Casa Europei, cu amabilul sprijin al Academiei Române, i-a decernat personal la București Diploma Onorifică de Excelență în semn de recunoștință pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor, prin parteneriatul cu Laboratorul de Proiecte ”URBASOFIA” (Roma/București), tinerei dar experimentatei specialiste în planificare teritorială urbană, Dr. Urb. Sabina DIMITRIU, Președinta Asociației Profesionale a Urbaniștilor din România (APUR) și reprezentantă în cadrul Board-ului ISOCARP – International Society of City and Regional Planners (Haga), prestigioasă organizație cu peste 90 de țări afiliate, prezidată de Dr. Urb. Ing. Pietro Elisei.

O mențiune specială merită exprimată prin evidențierea cooperării în cadrul proiectelor europene în favoarea aplicării SUERD în macro-regiunea noastră, precum și privind excelenta contribuție la programul oferit de Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” – CIO-SUERD Expert UE în Dezvoltare și Inovare Urbană – Smart & Resilient City”.

 

Momentul festiv a avut loc în marja recentei Conferințe Europene pentru Transformarea Educației, în prezența Președintelui Executiv și Coordonatorului General CIO-SUERD, Prof. Asoc. Sever AVRAM și a Prof. Sandu ZAMFIRESCU, Secretar General al Fundației EUROLINK-Casa Europei, care la rândul său a marcat 25 de ani de activitate .