Selectează o Pagină

Avem plăcerea să vă recomandăm în mod special participarea la Programul postuniversitar de studii ”COMUNICARE INTERCULTURALĂ ȘI DE AFACERI SINO-EUROPENE” (CIDASE), organizat de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu în co-tutelă cu East China University of Science and Technology (ECUST) din Shanghai, China. Programul se adresează tuturor absolvenților de studii de Licență sau Master, și se desfășoară ONLINE, în limbă engleză, exclusiv în weekend (circa 3 luni).

Beneficiul-cheie constă în obținerea simultan a două diplome din partea celor două universități și a 10 credite transferabile (ECTS, recunoscute la nivel global). Este în special util celor implicați în domeniul business-ului și schimburilor economice/comerciale, precum și al relațiilor internaționale și cumunicării interculturale în contextul provocator geo-economic actual.

Coordonator General: Prof. univ. dr. Silvia FLOREA, Directorul Institutului Confucius – Sibiu și coordonator al Catedrei Internaționale UNESCO – Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu.
Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactați organizatorii la adresa de e-mail: maria.novac@ulbsibiu.ro ; tel: 0269/215556; mobil: 0754/055959.

Pentru conformitate,
CIO-SUERD ”Jean Bart”


Prezentare și detalii program