Selectează o Pagină

De ce sa optam pentru formulele de succes promovate de 10 ani prin Catedra Internationala Onorifica Jean BART, proiect fondat cu amabilul sprijin si in parteneriat cu Academia Romana (2012) si Reteaua Nationala PROFEX

1. La vremuri exceptionale sau/si imprevizibile, odata cu noul an universitar si scolar, este nevoie in mod imperativ de solutii exceptionale si cat mai imaginative si adaptate nevoilor de etapa ale celor in cautarea unui nou job mai bine rasplatit si generator de wellbeingness. Acum, intr-adevar, provocarile sunt maxime in vremuri de recesiune financiar-economica, fiindca redresarea implica, in paralel, nu doar o upgradare a carierei personale, ci si o rapida reinventare a lanturilor valorice afectate de crizele mutiple suprapuse, laolalta cu reimaginarea din mers a multor meserii sau roluri profesionale in conditiile hibride ale digitalizarii, automatizarii si tranzitiei verzi accelerate prin setul de reforme si finantari conexe disponibile prin PNRR, Fondurile Structurale, Fondurile EEA Grants, Banca Europeana de Investitii si alte parghii investionale private, intr-un total estimat global la peste 100 miliarde Euro, doar in Romania.

Care sunt noile puncte tari si beneficii speciale ale Kitului de Solutii Integrate Complete (KSIC) pus la dispozitie ACUM pentru toate organizatiile sau persoanele motivate

Ingeniozitatea si flexibilitatea sporita impreuna cu costurile mai mult decat accesibile, testata de un deceniu in sistemul international Lifelong Learning, promovat si recomandat in mod expres de UNESCO Institute (Hamburg) si de Consiliul UE/Comisia Europeana incepand cu 2018 constau in mod special in urmatoarele elemente-cheie:

1. Imbina partea de formare si certificare accesibila oricui, de oriunde, potrivit propriei agende, in format asincron online cu aceea de ghidaj practic live sau hibrid bonus in numeroase specializari de varf, foarte solicitate in intreaga Europa si nu numai. Este garantata emiterea scrisorilor de recomandare si a Anexei de Studii cu toate competentele si abilitatile, inclusiv transversale, tintite. In plus, se garanteaza succesul tuturor prin acompanierea absoventilor de la inscriere pana la promovarea sau angajarea profesionala dorite. Toate filiere sunt girate cu sprijinul Consiliul Consultativ Stiintific coordonat de Prof. Habil coordonator de lucrari stiintifice si doctorale Eric GILDER (asociat la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu) si al altor marcanti profesionisti la nivel international.

2. Ofera mentorat si indrumare personalizata completa celor care realizeaza diverse tipuri de lucrari sau publicatii, prevenind riscurile de plagiat si promovarea autoratului. integritatii acaademice inclusiv in vederea doctoratelor in stiinte sociale, economice, juridice, comunicare si umaniste in genere, indeosebi prin Programul de Formare Pre Doctorala, initiat cu amabilul sprijin al Academiei Romane incepand cu 2018.

3.Complementar, furnizeaza sesiuni de informare, constientizare, networking si training in numeroase specializari si profesii la mare cautare, inclusiv in industria ospitalitatii de tip OMD si in managementul sustenabilitatii/economiei circulare prin cooperare cu Reprezentanta Regiunea Dunarii – Bazinul Marii Negre a CED – World Centre for Excellence of Destinations (Montreal, Membru Afiliat UNWTO), ISOCARP (Haga), EUNET, partener al Comisiei Europene pentru Programul Europe for Citizens sau EUROMED.

Printre parteneria media asociati sau care au contribuit la promovarea initiativelor, programelor si proiectelor noastre amintim succint: AGERPRES, Radio Romania Actualitati, Calea Europeana, Finantare.ro, PRWave, Buletin Dunarean etc.

Spre a consulta orice alte detalii suplimentare si inscrieri, cei interesati pot consulta pagina www.CIOSUERD.HouseofEurope.ro, iar ulterior pot contacta coordonatorii la adresa ciosuerd@gmail.com sau telefonic 0723670987.

Pentru conformitate,
Secretariatul Tehnic