Selectează o Pagină

Deși am intrat practic în perioada estivală, vacanța ce urmează poate fi combinată în mod profitabil și proactiv cu familiarizarea și pregătirea viitor în noi cariere cât mai solicitate și bine remunerate în diverse domenii conectate însă la cerințele-cheie UE pentru actualul deceniu consacrat combaterii schimbărilor climatice în paralel cu digitalizarea, inteligența artificială și tranziția verde – ESG.

Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD), prima platformă de internaționalizare a educației / formării în sistem internațional UNESCO ”Life-Long Learning”, a instituit deja o tradiție de a oferi tuturor celor prea ocupați în restul anului o alternativă flexibilă și comodă de completare, actualizare sau reinventare în carieră printr-o paletă cu caracter unic și complet care înglobează toate ingredientele necesare pentru cele mai râvnite oportunități și poziții în specializări multi / interdisciplinare pe plan european și global.

În cadrul Sesiunii Estivale CIO-SUERD, proiect lansat încă din anul 2012 în parteneriat și cu amabilul sprijin al Academiei Române, participanților adulți sau mai tineri li se oferă, la alegere, în sistem online, formarea și ghidajul necesar și cu deplin succes pentru toți participanții, pe toată durata cursului. Oferta menționată se referă la programe cu caracter preponderent practic și de specializare, inclusiv prin cele de tip Executive sau/și mini-MBA intensive, cunoscute sub numele ”fast track”, iar pentru înscrierea până în data de 20 iunie 2024 se acordă discount (Early-bird):

1. Expert & Consultant ESG – Managementul Guvernanței Sustenabilității – Dezvoltare Durabilă
2. European Project Manager
3. Managementul serviciilor comunitare integrate de asistență medicală și socială
4. Dezvoltare și inovare urbană – Smart & Resilient City
5. Managementul bioeconomiei, inovării și bunei guvernanțe
6. Managementul destinațiilor de ospitalitate turistică și culturală (OMD)
7. Expert & Antreprenor în managementul economiei circulare
8. Managementul granturilor proiectelor de redresare și reziliență – PNRR
9. Trainer în reziliența personală și a echipei
10. Diplomație internațională în contextul digitalizării transformative

Totodată, exclusiv pe durata vacanței (iunie-octombrie 2024), Catedra oferă posibilitatea cursurilor intensivă de limbi străine:

1. Limba engleză / franceză / spaniolă – pregătire interactivă și practică pentru toate nivelurile, situațiile și cerințele cursanților.
2. Limba română pentru expați care activează sau aspiră să lucreze în România.

Coordonarea științifică CIO-SUERD este girată de Consiliul Consultativ sub autoritatea Prof. univ. dr. habil Eric GILDER, Profesor Asociat Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu, iar cea generală a Programului Național Comun ”CIO-SUERD” de către Sever AVRAM, Senior Trainer / Profesor Asociat cu vastă experiență în proiecte de training și consultanță cu instituții precum Comisia Europeană, Central European University, European Network for Education & Training, Academia Română etc.

La final, absolvenții care primesc mentoratul organizatorilor, beneficiază, de asemenea, de Certificat de Absolvire însoțit de Anexă de Studii cu menționarea competențelor și abilităților (EU skills), Scrisoare de Recomandare și afiliere la Rețeaua Națională a Promotorilor, Facilitatorilor și Experților CIO-SUERD (PROFEX).

Pentru informații suplimentare și înscrieri, deja deschise, cei interesați pot consulta siteul ciosuerd.houseofeurope.ro sau ne pot contacta telefonic la numărul: 0723670987

Pentru conformitate,
Secretariatul Tehnic CIO-SUERD ”Jean Bart”