Selectează o Pagină

Oferta specială a Catedrei Internaționale ”Jean BART”

~ martie – aprilie 2023 ~

 

 1. Știați că aveți șansa SĂ VĂ ECHIVALAȚI RAPID și FLEXIBIL prin experiența personală acumulată și cunoștinte noi, dobândite în ritmul propriu dorit în unele dintre cele mai bine cotate și solicitate SPECIALIZĂRI PROFESIONALE INTERDISCIPLINARE, nu doar pe plan intern, ci mai ales european, conform sistemului international ”lifelong learning”, recomandat și promovat în mod expres de UNESCO Lifelong Learning Institute – UIL la care România este parte, cât și de Consiliul UE (2018) și Comisia Europeană?
 • Cum anume?

Concret, Programul Național Comun de Formare ale cărei baze au fost puse în 2012 cu amabilul sprijin și în parteneriat cu Academia Română oferă DE ACUM inclusiv posibilitatea unui parcus potențial comprimat de la 3 luni la o lună și care integrează, în regim online, hibrid sau format fizic/live toate componentele-cheie, referitoare la INFORMARE – FORMARE – CERTIFICARE – GHIDAJ PRACTIC și CONSILIERE – EVALUARE PRACTICĂ ASISTATĂ de organizatori până la succesul deplin. Sunt avute în vedere în special antrenarea competențelor transversale cheie, atât de căutate pe piața muncii din UE!

 

 1. Doriți SĂ ATESTAȚI această Certificare a Competențelor și Abilităților și, în paralel, să primiți simultan și SCRISOAREA de RECOMANDARE și acompanierea necesară până la confirmarea progresului în carieră sau la ANGAJARE, oriunde, la locul râvnit pe plan național sau european?
 • Cum anume?

Se pune ân practică prin parteneriatele și participarea la rețele internaționale precum EUNET – European Network for Education & Training, recunoscută de Comisia Europeana în cadrul Programului CERV, EUROMED, SMED Lab International Network – World Center for Excellence of Destinations, Reteaua Națională PROFEX etc.

 

 1. Simtiți nevoia CONSILIERII PSIHOLOGICE și ORIENTĂRII ÎN CARIERĂ în scopul unei cât mai pragmaticei valorificări a portofoliu propriu de experiență și training, câștigate în timp și încă nu îndeajuns răsplătite?
 • Cum anume?

Prin departamentele specializate asociate Programului CIO-SUERD ”Jean BART” facem accesibile rapid oportunitățile de dezvoltare personală și avans în carieră pentru toate nivelurile de studii în mod nuanțat și adaptat acestora: post-liceal, post-universitar, pre-doctoral.

 

SOLUȚIA PROPUSĂ

Dacă răspunsul vostru este în mod natural DA la oferta noastră de colaborare și sprijin personalizat, în calitate de platforma de internaționalizare a educației și a specializării în consilierea de carieră de peste DOUĂ DECENII deja, Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart” (CIO-SUERD) pune la dispoziția tuturor absolvenților SOLUȚIA INTEGRATĂ și MULTIFUNCȚIONALĂ pentru a reuni toate CELE 3 BENEFICII-CHEIE explicate mai sus într-un pachet unic, accesibil fie pentru persoane fizice, fie pentru persoane juridice în baza unor formule de colaborare agreeate din start și cu o contribuție financiară modică în raport cu calitatea și complexitatea ofertei.

 

BONUS SUPLIMENTAR

În sprijinul celor care solicită OPTIONAL și FACILITAREA ACCESULUI LA CONSULTANȚĂ de înalt nivel pentru obținerea finanțărilor ulterioare, mentorii sau consultanții REȚELEI NAȚIONALE PROFEX oferă soluții personalizate pentru proiectele corporative sau individuale!

Printre mentorii de înalt prestigiu și partenerii de mare calibru ai CIO-SUERD menționăm:

 • Ing. Urb. Pietro ELISEI – Președinte ISOCARP (Amsterdam)
 • Prof. Habil. Eric GILDER PNG Technological University/Universitatea ”Lucian Blaga” Sibiu
 • Dr. Habil. Ion IFRIM – Academia Română/Universitatea Hyperion
 • Costin LIANU – USH Pro Business
 • Georgeta GHEȚE DĂNĂU – Asociația Profesională a Formării în Administrația Publică Locală
 • Sabina DIMITRIU – Președinte Asociația Urbaniștilor din România / URBASOFIA
 • Ion VACIU – Președinte Digital Transformation Council
 • Dr. Mădălina ANDREI– consultant mediu – biodiversitate
 • Gheorghe GRĂDIȘTEAN – consultant bioeconomie și dezvoltare locală
 • Sandu ZAMFIRESCU – Knowledge Management Specialist EUROLINK-House of Europe

 

Din partea CIO-SUERD,

Prof. Asoc. Sever AVRAM

Coordonator general CIO-SUERD

Formator acreditat ANC